SELAMAT DATANG KE PLAZA LARKIN

Friday, September 25, 2009

Rawatan kecantikan


Pakej promosi rawatan kecantikan dari de Image Saloon

Posted by ShoZu

Beroperasi spt biasa


Cukup2lah beraya, salon rambut Hani n Girl mula beroperasi spt biasa sejak semalam.

Posted by ShoZu

Ayam penyet?


Ha...ha...ha...ni la rupe ayam penyet yg dah habis diratah

Posted by ShoZu

Promosi raya dari Sister Photo


Dah pakai baju lawa2, apa salahnye singgah ke sini bergambo keluarga

Posted by ShoZu

Thursday, September 24, 2009

First Lady


Jualan murah dari butik First Lady masih ada. Yg nak top-up koleksi baju raya utk berkunjung ke rumah terbuka, bolehlah jengah2 ke sini

Posted by ShoZu

Gerai nasi ayam


Nasi ayam hainan gerai k20 dah bersedia menerima kunjungan.

Posted by ShoZu

Kacang pool haji


Gerai kacang pool pun dah buka utk pengunjung2 Plaza Larkin.

Posted by ShoZu

Mee rebus stulang laut


Sesiapa yg dah jemu makan ketupat bolehlah ubah selera makan mee rebus stulang laut yg dah buka pd raya ke5 ni.

Posted by ShoZu

Semangat bulan Shawal


Imej Citra tak ketinggalan membuka kedai bagi melayani pengunjung2 Plaza Larkin.

Posted by ShoZu

Raya ke5


Sebahagian kedai2 sudah dibuka utk perniagaan.

Posted by ShoZu

Tuesday, September 22, 2009

Plaza Larkin di Facebook


Maklumat-maklumat terkini aktiviti-aktiviti promosi dan jualan murah di plaza larkin.

Posted by ShoZu

Thursday, August 27, 2009

BAZAAR RAMADHAN


Seperti biasa setiap tahun nak raya mesti kena shopping baju dulu. Kat Plaza Larkin ada menganjurkan Bazaar Ramadhan. Walaupun tak semeriah sesetengah tempat, tapi kat sini ada pelbagai pilihan. Azra Collection, Butik Astana, Butik AKF, First Lady dan pelbagai-bagai lagi butik buat jualan murah.


Kalau nak beli tudung jangan lupa singgah busana tudung Sabri. Ada banyak choice.

Songkok, kuih raya semua ada. Untuk yg malas bersesak-sesak, sini adalah pilihan yg lebih baik.

Monday, August 24, 2009

Promosi Raya Dari Hani N Girl



Promosi Raya dari Hani N Girl hair & Nail Studio. Cetak kupon di sebelah dan dapatkan diskaun RM10.

Tempah awal sebab tempat ni selalunya penuh bila dah dekat-dekat nak raya. Tahun lepas sampai ada customer yg nak bergaduh sebab rebut tempat duduk.

Ruang khas untuk muslimah juga disediakan.

Nak berbuka tak susah. Selera Johor ada tempat yg selesa utk berbuka.

Nak booking boleh tapi kena letak deposit.

Selera Johor

Selera Johor
Pelbagai hidangan popular Negeri Johor

Business Quotes